Barovi

Dobavljači, financiranje i radni prostor uz educirano i profesionalno odjeveno osoblje osnovni su elementi svakog bara. Savjetujemo i posredujemo pri izboru ponude pića, alkoholnih, gaziranih, negaziranih i svih ostalih standardnih napitaka.

Sve potrebne usluge od nule do ključa u ruke za bilo koju vrstu bara možete pročitati ovdje.

Ugostitelji stvaraju trendove ili gosti stvaraju trendove?
Mi kažemo oboje!

JUICE BAR

Na pravom mjestu u pravo vrijeme svojim juice barom i atraktivnom prezentacijom možete napraviti veliki promet (beach bar). Dodatno pakiranjem i dijeljenjem po plaži ili to-go sa našim rješenjima povećati će te svoje prihode sa vrlo malom dodatnom investicijom.

SOKOVI

Odličan primjer stvaranja trenda gostiju – sve veća potreba za svježe cijeđenom narančom dovela je mnoge ugostitelje u takvu vrstu ponude. Izbor hladno prešanog sokovnika, ručnog ili automatskog sustava za cijeđenje naranče ovisi o mnogo pojedinosti. Za one hrabrije, koji žele ponuditi kombinacije kao i upotrebu đumbira i celera u sokovima organiziramo ponudu, kartu, normative, nabavu, proces skladištenja i pripreme, te i način posluživanja.

SMOOTHIE

Kvalitetnom pripremom i korištenjem super finih mlijeka i banane uz upotrebu leda i raznih ‘dodataka’ u smoothie napitcima kao što su metvica, orasi, kupine možete stvoriti nezaboravan ukusan i hranjiv doživljaj mnogim prolaznicima ili regularnim gostima u svom objektu. Oprema za guljenje i blendanje naravno ovisi o procesu rada, organizaciji i lokalitetu (tiho/bućno).

DISPENZERI

Nudimo i vrhunska rješenja svih vrsti dispenzera za sve vrste objekata, od ulične do kantina, za doručke ili samoposlužne i to-go koncepte.

COCKTAIL BAR

CRAFT KOKTELI

Želite li drugačiju i posebnu ponudu koktela u svom objektu sa ili bez koktel majstora savjetujemo i pripremamo za vas koktel kartu.

Primjer izrade craft koktela
  • izrada super limunskog soka u blenderu – 8x više soka od klasičnog cijeđenja, duži rok trajanja
  • izrada likera od naranče korištenjem cream whippera
  • izrada sirupa od malina koristeći termalni mikser
  • izrada amaretta od nule koristeći termalni mikser
  • izrada koktela u shakeru, fizziranje koristeći soda stream ili soda sifon, sipanje preko kristalno čistih kocke leda iz naših otisaka i serviranje u viski čašu koja se rotira
  • dimljenje dimilicom kao dekoracija

KOKTELI BEZ KOKTEL MAJSTORA

Sa našim sustavima točionika za male ili velike barove putem kontrolne tipkovnice možete imati i do 510 različitih koktela i mixeva u ponudi koji se miješaju izravno u za to odgovarajuću čašu potpuno u skladu s normativom. Jedan koktel sadrži i do 16 različitih sastojaka, a u svega nekoliko sekundi izbaci ga bilo tko tko je educiran upravljati točionikom umjesto izradom koktela!

Dodatno izrađujemo i recepture za najkvalitetniju i najprofitabilniju ponudu uz naše vrhunske sirupe i alkohole.

COFFEE BAR

Ugovaranje i opremanje kava bara može biti vrlo lagan posao ukoliko posjedujete znanje i iskustvo na tržištu dobavljača, opreme i same izrade.

Pomažemo pri izboru kava aparata (poluatomatski ili automatski) uz kapacitet spremnika za vodu (ili izdvojen radi čajeva), elektronskog mlinca koji melje pojedinačno ili ne, dozatore i elektroničke tampere kao i ostalih dodataka kao uređaje za čišćenje portafiltera i spremanje ostatka kave u spremnike. Odabiremo postotak arabice i robuste, mlijeka za izradu kreme, opremu za temperaturnu kontrolu iste te i dodatne zanimljive sadržaje kao npr printanje na kavu za posebne goste.

Speciality kava

Nudimo uslugu uvrštavanja ponude i edukacije raznih speciality kava u vašem lokalu.

Sifon kava

Jedan od najstarijih uređaja za pripremu kave je Sifon. Počinje se upotrebljavati davne 1830. godine diljem Amerike i Europe. Kao finalni proizvod dobije se kuhana a zatim i filtrirana kavu koja sadrži istančan dijapazon okusnih nota što ispijanjem standardnog espressa ne možemo osjetiti. Krajem 20. stoljeća zbog svoje kompliciranosti i dolaskom modernijih uredjaja gubi statusni simbol diljem Europe dok veliku zastupljenost dobiva u istoćnoj Aziji i Japanu. Niti jedan drugi uređaj ne može postići to što može sifon – osloboditi te količine aroma i okusa u jednoj salici kave. Što se više hladi to postaje sve finija pa se zato može piti satima i hladna.