Black Egg kamado roštilj 59cm

Kategorije: , Oznaka:

Originalna tvornica – originalna kvaliteta. Najveći Kamado roštilj sa 59 cm promjerom rešetke.

Cijena

12240.00 kn 12240.00 kn

Kamado keramički roštilj omogućuje vam dimljenje, pečenje, prženje, sušenje ili kuhanje jednostavnim podešavanjem protoka zraka i korištenjem izravne ili neizravne topline te podešavanjem temperature u rasponu od 10°C do 450°C.

Originalni Kamado roštilj svjetski poznatih brendova u originalnoj tvornici.

Vrsta goriva koja se može koristiti je drvo ili ugljen. Mreža za roštilj od nehrđajućeg čelika je promjera 59 cm, najveća moguća u ponudi. Roštilj je opremljen termometrom, drvenim ručkama i postoljima sa svake strane, deflektorom topline i držačem kotača za lakše pomicanje. Težina proizvoda je 160 kilograma.

 

NA DVA NAČINA ODJEDNOM

Ponekad ćete poželjeti kuhati na dva različita načina u isto vrijeme. Upravo iz tog razloga postoji fleksibilni sustav kuhanja. Njegov inovativni dizajn omogućuje vam stvaranje toplinskih zona na više razina — tako da možete istovremeno peći odrezak i polako peći povrće.

Ljepota ovog sustava leži u prepoznatljivom dizajnu polumjeseca. Prvo, prepolovljeni deflektori (odbijači) topline mogu djelomično blokirati toplinu, kako bi se stvorile zone za kuhanje s dvije temperature, ili potpuno pokriti plamen kako bi proizveli idealnu neizravnu toplinu za pečenje, dimljenje i pečenje. Korištenje oba deflektora topline učinkovito pretvara vaš kamado iz roštilja u peć na drveni ugljen, pećnicu — što znači da sve što kuhate u zatvorenoj pećnici može se kuhati i na vašem Black Egg Kamado.

Instalacija je također fleksibilna, što vam omogućuje pomicanje rešetki za kuhanje i deflektora topline gore-dolje za postizanje različitih visokih i niskih temperatura. Površine za kuhanje su u obliku polumjeseca, dajući vam fleksibilnost kod kuhanja. Koristite jednu površinu za pečenje svinjskih kotleta na otvorenom plamenu, a drugu za pečenje batata — istovremeno.

 

Zemlja porijeklaKina
Dostava izHrvatska
BojaCrna