Hurom HW Gastro sokovnik

SKU: HW Kategorija:

Savršen izbor za sve juice barove sa 3 komore za brzu promjenu recepata

Cijena

7488.00 kn 7488.00 kn

Opis

Namijenjen je za upotrebu u JUICE barovima, restoranima, kafićima i hotelima. U svakom komercijalnom okruženju uspješno će odgovoriti na izazove koje pred njega postavite. Vašim gostima ponudite najbolje. Poslužujte sok koji neće promijeniti boju i okus, imati pjenu i neželjene komade voća i povrća kao niti odvajanje sastojaka u samoj čaši.

Kvalitetan, dugotrajan, snažan

Izrađen je od jakih i kvalitetnih materijala, najbitnijih komponenti koje mu pomažu da bude uspješan. Kućište sokovnika izrađeno je od brušenog nehrđajućeg čelika koje je snažno i visoko otporno te dugoročno izdržljivo. Značajka ovog profesionalnog sokovnika je i LED zaslon sa svjetlosnim označavanjem radnji koje poduzimate. Dijelovi sokovnika u kojima se izrađuje sok izrađeni su od plastike koja ne sadrži BPA čime je uklonjen rizik kemijske kontaminacije soka, a vijak i dijelovi sita su izrađeni od ultem-a, plastike koja je 8 puta snažnija od prosječne.

3 različite kompletne komore za brzu zamjenu

Sokovnik dolazi s 3 komore za cijeđenje, a to vam kao profesionalnim korisnicima omogućuje neprekidno korištenje budući da samom zamjenom komora neometano nastavljate s radom. Okusi od prethodnog cijeđenja time se ne miješaju s okusima novog soka. Ne gubite vrijeme na čišćenje sokovnika, a samim time povećavate brzinu i efikasnost u radu. Osim toga, dobivate i 1 krupno sito za SMOOTHIE.

Tehnički detalji:

  • AC indukcijski motor 150W i43RPM uz veliki promjer baze od 120 mm
  • Kapacitet izrade od 1000ml
  • 3 sita: čisti sok, smoothie, sladoledi
  • U paketu 3 kompleta posude za izradu sokova – za brzu izmjenu raznih recepata
  • Dimenzije (šxdxv) – 28 x 20 x 45 cm
  • Težina 8,6 kg

garancija 2 godine