ICEBREAKER POP

SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

Kocke leda svuda gdje imate frizer, jednostavno, brzo, higijenski i zabavno

 

Cijena

225.00 kn

Koraci za 18 kocki leda nakon 6-8 sati u frizeru

PRITISNITE I POMIČITE

Nakon zamrzavanja postavite ICEBREAKER® POP na tvrdu površinu, te pritisnite nekoliko puta dlanom dok ne čujete pucanje leda.

OTVORITE POKLOPAC

Prije povlačenja ručki potrebno je otvoriti poklopac kako vakum ne bi sprečavao razdvajanje stijenka ICEBREAKER® POP.

RAZDVOJITE RUČKAMA

Povucite obje ručke istovremeno da razdvojite ICEBREAKER® POP i otpustite kockice leda iznutra.

PROTRESITE I SERVIRAJTE

Vratite poklopac i dobro protresite ICEBREAKER® POP kako bi sve kockice leda iznutra se odvojile i lagano izlazile u čaše.

Upoznajte ICEBREAKER® POP

ICEBREAKER® POP eliminira jednokratne i standardne posude za kockice leda te svojim dizajnom štedi prostor i omogućuje izrazito jednostavno posluživanje bez upotrebe ruku. Uživajte bilo gdje u 18 velikih kockica leda 1x1x1” iz hermetički zatvorene posude bez neugodnih mirisa iz zamrzivača.

Izrađen od gume i plastike za hranu bez BPA i 100% netoksičan – potpuno siguran za vas, vašu obitelj i prijatelje. Osim toga, ICEBREAKER® POP je super izdržljiv i može se prati u perilici posuđa, tako da ga nikada nećete morati mijenjati! Rashladite bilo koje od svojih omiljenih pića — viski, craft koktele, sokove, ledenu kavu ili vodu gdje god poželite!

Uživajte u omiljenom ohlađenom napitku bilo gdje!

ICEBREAKER® POP kreira 18 velikih kockica leda i lako se može ponijeti bilo gdje u prijenosnom frizeru, a posebno jer sam po sebi čuva hladnoću.

Termo-učinkoviti materijal ograničava topljenje čak i nakon nekoliko sati izlaganja na sobnoj temperaturi. Stoga je savršen za dodavanje malo dodatne rashlađene čarolije bilo gdje, bilo da ste u hidromasažnoj kadi, na kampiranju sa svojom obitelji, uživate u ljetnom suncu s prijateljima ili čak putujete svijetom.

Dizajnirano sa zaobljenim konturama leda i ekstra termičkom zaštitom za super cool kockice leda.

Dodatne informacije

Boje

Plava, Zelena, Žuta