Kisag štapni mikser GASTRO 50

Kisag vrhunski najsnažniji model sa dvobrzinskim motorom koji može postići do 17 000 okretaja u minuti uz nevjerojatno dugačkih 15 minuta neprekidnog rada

Moćan štap – najsnažniji motor i najduži neprekinuti rad

Cijena

6432.00 kn 6432.00 kn

Može se koristiti kontinuirano i može obraditi velike količine – jednostavno impresivan!

Nije bilo tako davno da smo morali ručno drobiti i pasirati paste, juhe i slično. To je bilo prije nego što je švicarski izumitelj Roger Perrinjaquet smislio štapni mikser i registrirao ga u uredu za patente 1950. Od tada je prijenosni kuhinjski aparat olakšao život mnogim kuharima.

Čarobni štap postao je neizostavan, posebice u gastronomiji. Omogućuje vam da mnoge ideje provedete brzo i u velikim količinama. Bilo da se radi o umacima, jelima od jaja, sauce ili kremastim juhama, desertima ili tijestu: profesionalni ručni mikser od 50 cm od Kisaga i iznimno oštre i izdržljive oštrice od nehrđajućeg čelika mogu miješati, pasirati i umutiti bilo što. I teško je natjecati se s onim što ovaj Powerstick model može učiniti: uređaj može neprekidno raditi do 15 minuta i može obraditi do 200 litara odjednom.

Motor od 550 W vrlo je snažan i može temeljito i ravnomjerno očistiti bez ostavljanja velikih komada. S do 17.000 okretaja u minuti, ovaj ručni blender također može preraditi voće i povrće kao što su mlade mrkve, orašasti plodovi, luk pa čak i meso bez ikakvih problema.

Dostupne su dvije postavke brzine i možete se praktično prebacivati ​​između njih samo jednom rukom. Gumirana ručka ima ergonomski oblik i omogućuje vam čvrsto držanje, čak i ako blender koristite dulje vrijeme. Kabel za napajanje od 4 m jamči odgovarajuću slobodu kretanja. A kako štapni blender ima posebne brtve, gotovo je u potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika, a štap i postolje proizvedeni su iz jednog komada, nikakvi ostaci hrane ne mogu zapeti ili pronaći put do mehanizma za miješanje. To znači da sve što trebate učiniti da biste ga očistili jest isprati ga toplom vodom neposredno nakon upotrebe. A onda je štapni blender spreman za sljedeću upotrebu!

KISAG GASTRO ŠTUPNI MIKSER 50 CM

Razvili profesionalci, za profesionalce: Kisag štapni blender od 50 cm morate imati u svakoj velikoj kuhinji. Razvijen je za kontinuirani rad do 15 minuta i ima dvije postavke brzine. Uređaj bez napora postiže do 17.000 okretaja u minuti i može preraditi do 200 litara odjednom. Fleksibilni kabel za napajanje od 4 metra nudi odgovarajuću slobodu kretanja. Uz blender je uključen i praktični zidni nosač.

 • 230 VAC/550 watta, 50 Hz, potpuno izrađen od nehrđajućeg čelika
 • 2 brzine: 17.000/14.000 okretaja u minuti
 • Količina za preradu do 200 L
 • Kontinuirani rad do 15 minuta
 • Dubina uranjanja 50 cm
 • Težina 4 kg
 • U kompletu sa zidnim nosačem & 4 m kabel
 • Zemlja porijeklaŠvicarska
  Dostava izHrvatska
  BojaSrebrna
  Poslovna garancija2 godine na motor