LACOR dimilica hrane i pića

Kategorije: , Oznaka:

Obogatite svoja razna jela i pića, meso, ribu, sladolede, koktele i slično klasičnim okusima dimljenja

 

Cijena

448.00 kn 448.00 kn

Opis

Lacor instant dimilica hrana i koktela brzo dodaje prirodnu aromu hladnog dima mesu, ribi, povrću, umacima i koktelima bez korištenja topline. Lakši je za korištenje i tiši od tradicionalnih dimilica i toliko je kompaktan da ga možete lako ponijeti sa sobom. Idealno za prezentaciju i doradu jela za stolom. Uređaj s kojim možete obogatiti svoja remek djela raznim prirodnim biljem, začinskim biljem, začinima, drvetom ili suhim cvijećem. Vrlo brzo postižete različite okuse i mirise baš kako treba za svakog kuhara ili miksologa. Uključuje dimilicu, crijevo za produžetak koji se može ukloniti, zamjenske mrežaste rešetke i 100 g drveta za dimljenje. Rastavlja se bez alata za čišćenje. Baterije (4xAA1,5V) nisu uključene.

Kako koristiti?

Lacor dimilica samostalan uređaj je koji radi na baterije. Jednostavno stavite svoj izbor zapaljivog materijala u spremnik za dimljenje, uključite motor ventilatora i zapalite šibicom ili upaljačem. U roku od nekoliko sekundi proizvest će aromatičnu maglu koju zatim možete primijeniti gdje želite. Hladni dim se lako usmjerava pomoću cijevi, a može se koristiti u bilo kojoj fazi pripreme jela. Za stolnu prezentaciju možete napuniti specijalne staklene poklopce dimom i podići je za stolom radi doživljaja i prezentacije.

Što se može sve dimiti?

Možete dimiti gotovo sve. Hladni dim je nježan za namirnice, tako da možete dimiti čak i delikatnu hranu poput sladoleda, maslaca ili koktela, kao naravno i sve vrste mesa i sireva. Budući da je dim hladan, ne morate brinuti da će otopiti ili zagrijati neko od vaših jela. Za nove kulinarske senzacije probajte dimiti i čokoladu ili kokice, riblje filete i umake.

Dodaci moguće posebno nabaviti

  • Razna komade za dimljenje 100g (drvo naranča, limun, maslin i badem)
  • Oklop od borosilikatnog stakla s ventilom za ubrizgavanje sa silikonskim samozatvaranjem
  • Akrilni poklopac s ventilom za ubrizgavanje sa silikonskim samozatvaranjem
  • Zemlja porijekla Kina
    Dostava iz Hrvatska
    Boja Crna
    Garancija 2 godine