NEW Kisag 20 cm hand mixer Kisag štapni mikser HOME&GASTRO

Kisag entry level 20 cm za kućne korisnike i za kuhare sa manjim kapacitetom i potrebom za tišim uređajem dolazi sa dvobrzinskim motorom koji može postići do 20 000 okretaja u minuti. Dizajniran da savršeo pristaje u dlanu za čvrsti stisak dajući veću spretnost prilikom miješanja

 

Cijena

2016.00 kn 2016.00 kn

Nekim danima u kuhinji ima za odraditi toga dosta i tada je odlično imati praktičan pribor koji štedi vrijeme i olakšava posao. Uz Kisagov ručni mikser od 20 cm, možete izblendati, miješati, usitniti, drobiti i pasirati najrazličitije sastojke u najkraćem vremenu.

Napravite juhe, umake ili smoothije u trenu. Štapni blender također je prikladan za obradu tvrđih sastojaka poput orašastih plodova. Za razliku od konvencionalnog stojećeg blendera, električni štapni mikser jedva da zauzima prostor u kuhinji, ali je jednako svestran.

Želite li skuhati kremasti pire? Nije problem! Sa štapnim mikserom možete zdrobiti gotovo sve i razraditi do savršene željene gustoće. Voće i povrće možete pasirati, tekućine miksati, začinsko bilje nasjeckati, a možete pripremati umake, majoneze i shakeove. Mnogi roditelji koriste za pripremu dječje hrane. I budući da je prenosiv lako ga imate svugdje. Možete ga koristiti i izravno u loncu za kuhanje.

Očistiti je također izuzetno lagano: isperite štap za pire pod vrućom tekućom vodom odmah nakon upotrebe. Jednostavno obrišite ručku vlažnom krpom i gotovi ste!

KARAKTERISTIKE KISAG ŠTAPNOG MIKSERA 20 CM

Impresionira kontinuiranim radom do 8 minuta. Također ima dvije postavke brzine koje se mogu kontrolirati na ručki. Zahvaljujući snažnom motoru, uređaj može postići do 20.000 okretaja u minuti i može brzo obraditi 20 litara. Idealno kada kuhate za veće društvo. Također praktično: kabel od 2 metra i odgovarajući zidni nosač u paketu.

 • 230 VAC/250 W, 50 Hz
 • 2 brzine: 20 000/15 000 okretaja u minuti
 • Količina za obradu do 20 L
 • Kontinuirani rad do 8 minuta
 • Dubina uranjanja 20 cm
 • Težina 1,2 kg
 • U kompletu sa zidnim nosačem & 2 m kabela
 • Zemlja porijeklaŠvicarska
  Dostava izHrvatska
  BojaCrna
  Garancija10 godina na motor
  Poslovna garancija2 godine na motor