SANOMAT Mini-Bako-S / Industrie-Bako-GP

SKU: SNB Kategorija:

Savršeno rješenje za kontinuiranu proizvodnju i brzo izbacivanje šlaga u malim ili velikim pekarnicama, slastičarnicama, kuhinjama lli čak industrijskoj proizvodnji

Cijena

23437.50 kn

Opis

Sanomat linija uređaja za izradu šlaga koji se ne hlade te su izravno spojeni na neki spremnik ohlađenog šlaga. Uređaj se također može koristiti i u rashladnim prostorijama.

Imaju ručno upravljanje i priključak za vanjski prekidač. Šlag je dostupan u trenutku i u pravoj količini pritiskom na gumb, tako da se skupo vrhnje za šlag ne mora bacati. Sa dodatnim pištoljem proizvedeno vrhnje za šlag može se prskati izravno bez naknadne obrade na primjer nekoliko svadbenih torti na stolu.

Sanomat Mini-Bako-S proizvodi čak 120 litara šlaga na sat. Sanomat Industrie-Bako-GP čak i 160 litara. A sa svojim 400 voltnim motorom podoban je za još dugotrajniju upotrebu u komadu. Zbog zatvorenog kučišta još ga je lakše čistiti nakon rada.

Mini-Bako-S

Profesionalni model za pekare, slastičare i velike komercijalne kuhinje. Hladi kremu izravno iz spremnika za vrhnje postižući visoku razinu učinkovitosti procesuiranja šlaga 300 litara na sat.

Moguća dodatna opcija automatskog isključivanja te GP priključka za povezivanje pištolja za ukrašavanje ili nožnog prekidača.

  • Napajanje: 230V~1 / 50-60 Hz
  • Proizvodi do 120 litara tekućeg vrhnja na sat
  • Dimenzija: 200 x 300 x 450 mm
  • Težina: 18kg

Industrie-Bako-GP

Profesionalni stroj za velike pekare, slastičare, komercijalne kuhinje i industriju. Hladi kremu izravno iz spremnika za vrhnje sa jačom pumpom i 400 voltnim motorom za još dulji kontinuirani rad i brže procesuiranje šlaga i do 400 litara na sat.

GP konekcija za povezivanje pištolja i crijeva je uključen u cijenu uređaja.

  • Napajanje: 400V~3 / 50-60 Hz
  • Proizvodi do 160 litara tekućeg vrhnja na sat
  • Dimenzija: 260 x 390 x 490 mm
  • Težina: 24kg

 

Pištolj sa crijevom za brže i jednostavnije ukrašavanje šlagom

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije N/A
Model

Mini Bako S, Industrie Bako GP