Marin Rendić

Od djetinjstva zaljubljen u fotografiju i ljepotu boja i kontrasta te kasnije oduševljen neograničenim mogućnostima prenošenja dojma i iskustva preko vizuala.

Četvrti u nizu generacija u svojoj obitelji fotografa počinje kao snimatelj na vjenčanjima, te vrlo brzo i kao montažer. Nakon završene srednje škole postaje glavni snimatelj i video editor u obiteljskom obrtu te vrlo brzo to isto raditi i za druga studija kao vanjski suradnik i freelancer.

U fotografskoj profesiji već je preko 20 godina iz koje je nastalo 450+ snimljenih vjenčanja, 50+ snimljenih korporacijskih evenata te 2000+ raznih video uređivanja od čega i danas sve popularnijih story-a za društvene mreže.

Krajem 2021. profesionalno započinje svoju produkciju te u suradnju sa drugim studijima može odraditi čak i  evente i konferencije sa LIVE prijenosom sve i do 10 000 ljudi.

Najveću ljubav u svojoj profesiji i dalje mu je hvatanje ljudske radosti u slici i videu te istu spojiti i dočarati u montaži kao sklad između zapisa i glazbe.

U sklopu agencije odrađuje sve zadatke vezano za

  • korporativna promotivna videa i sadržaj usmjeren prema društvenim mrežama
  • fotografije i portreti
  • prezentacijske slike i videa proizvoda
  • eventi, konferencije, proslave, promocije