HardTank

Cold brew i nitro cold brew su dvije popularne vrste hladne kave koje nude jedinstvena iskustva okusa i teksture.

Cold brew se priprema tako što se kava potapa u hladnu vodu na dulji vremenski period, obično 12-24 sata. To rezultira koncentriranim, glatkim i manje gorkim napitkom s nižom kiselinskom razinom od tradicionalne vruće kave. Cold brew je bogat antioksidansima i može se uživati čist ili s mlijekom i slatkim sirupima.

Nitro cold brew se također priprema kao cold brew, ali se potom zasićuje dušikom prije posluživanja. To rezultira kremastim, pjenastim napitkom s kaskadiranim izgledom sličnim Guinness pivu. Nitro cold brew ima blaži okus od cold brew-a.

HARDTANK je revolucionarna tehnologija kojom se ubrzava izrada cold brew napitaka od bilo čega ne više samo od kave.

Priprema hladnog napitka na tradicionalan način, uz potapanje kave u hladnu vodu, ima niz nedostataka koji otežavaju proizvodnju u većim količinama. Evo nekoliko najčešćih problema:

  1. Spora proizvodnja: Tradicionalna metoda zahtijeva dugo vrijeme potapanja, obično 16-24 sata, što znači da je proizvodnja spora i neefikasna. To otežava zadovoljavanje potražnje u kratkom vremenskom roku i može dovesti do gubitaka ako se ne proda sva proizvedena količina.
    HARDTANK smanjuje proces proizvodnje na 45 minuta!

  2. Niska učinkovitost: Tradicionalna metoda daje nisku učinkovitost ekstrakcije, što znači da se iz kave ne dobije maksimalna količina okusa i umnožaka. To rezultira rasipanjem kave i višim troškovima proizvodnje.
    HARDTANK povećava efikasnost ekstrakcije i do 22%!

  3. Visoki troškovi rada: Zbog spornog i neefikasnog procesa, troškovi rada za proizvodnju hladnog napitka tradicionalnom metodom su visoki. To uključuje troškove radne snage potrebne za praćenje procesa potapanja, kao i troškove čišćenja i održavanja opreme.
    HARDTANK proces je u potpunosti automatiziran!

  4. Težak i skup sustav filtracije: Tradicionalna metoda obično koristi papirnate filtre za jednokratnu upotrebu, što je ne samo nepraktično, već i skuplje od alternativnih rješenja. Osim toga, papirnati filtri mogu upijati dio okusa i umnožaka kave, što rezultira manje ukusnim napitkom.
    HARDTANK patentirana tehnologija koristi samo vodu i kavu!

  5. Oksidacija: Tijekom dugotrajnog potapanja u hladnoj vodi kava može oksidirati, što negativno utječe na okus, kvalitetu i rok trajanja. Oksidacija može dati hladnom napitku gorkast okus i skratiti njegovo trajanje.
    HARDTANK ne dozvoljava oksidaciju i produljuje vijek trajanja napitka!

  6. Higijena: Ručno čišćenje opreme korištene u tradicionalnoj metodi hladnog kuhanja može biti zahtjevno i otežano, što predstavlja rizik od kontaminacije. Nedostatak efikasnog procesa čišćenja može dovesti do rasta bakterija i plijesni, što može učiniti hladni napitak neugodnim ili čak opasnim za konzumaciju
    HARDTANK i čisti i dezinficira automatski na tipku!

HARDTANK je savršeno rješenje za kafiće i restorane koji žele ponuditi besprijekornu kavu hladnog kuhanja svojim kupcima.

Modularni dizajn i najkvalitetniji materijali rezultiraju aparaturom koja može besprijekorno raditi desetljećima, a ukoliko se nešto i pokvari zamjena svakog elementa je dječja igra.

Naručite svoj HARDTANK danas i pokrenite svoj posao na višu razinu!

Coffee bar

Baby HardTank

4200.00 

Coffee bar

HardTank

13000.00 16000.00