Dineout

Rezervirajte uz Google

Preko programa Rezerviraj uz Google vaš je restoran dostupan za izravne rezervacije milijunima korisnika koji svakodnevno koriste Googleove usluge – Google Maps, Google Search i Google Assistant. Korisnici su kako turisti tako i moderni, aktivni lokalci koji preferiraju praktičnost novih tehnologija ali i ocjene drugih korisnika pri izboru svog restorana pa tako i automatski rezervacije stola. Svi gosti imaju potvrđene telefonske brojeve što vam jamči autentične rezervacije i minimalan broj nedolazaka.

Objedinite sve svoje kanale za rezervacije u Dineout sistem dodavanjem obrazaca za rezervaciju na vaše mrežne stranice i društvene mreže. Analizirajte nove podatke za poboljšanje svojeg poslovanja ključnih mjernih podataka restorana kao što su promet stola, promet sjedećih mjesta, trajanje boravka i još mnogo toga.

Vidljivost i reputacija

Napravite detaljan profil svog restorana uključujući i ažurirani jelovnik, fotografije, opis i bitne informacije jednostavno kroz Dineout sustav koji automatski ažurira sve javno vidljive podatke na Google.

Imajte centralizirano mjesto za nadzor svih recenzija koje vaši gosti ostavljaju na TripAdvisor, Google i Facebook. Budite u tijeku s onim što se na društvenim mrežama piše o vašem restoranu i brzo i jednostavno odgovorite iz vaše Dineout nadzorne ploče.

Komunikacija i naplata

Impresionirajte svojim stilom komunikacije upotrebljavajući alate za e-mail branding i SMS potvrde kako bi vaši gosti znali koliko vam je stalo do njih. Upotrijebite i interni kreator zanimljivog sadržaja na svojim Facebook i Instagram računima.

Prilagodite pravila pologa za rezervacije konstantno ili samo tijekom prometnih dana ili za veće grupe kako biste povećali kapacitet i smanjili broj otkazivanja.