Grapos

Grapos je njemačka tvrtka koja već generacijama je renomirani proizvođač napitaka. Od samog početka napore su usmjerili na proizvodnju postmix-napitaka i inovacije s odgovarajućim tehnologijama. Stoga se s ponosom mogu nazivati postmix-pioniri Europe. Tijekom svih proteklih godina promjena i kontinuiranog rasta jedno načelo je ostalo nepromijenjeno: Najviša kvaliteta je njihov standard.

Svojim dokazanim i uspješnim konceptom harmonije svih komponenti u svojim napicima postavljaju najviše standarde u post-mix i ostalim tehnologijama izrade i serviranja istih.

Kvaliteta i cjelokupan proces dobro je dokumentiran certifikatom ISO 9001.

Kao najmoderniji europski proizvođač sirupa imaju i HACCP – sustav samokontrole u skladu sa WHO – izvorno je razvijen za NASA-u, a danas se koristi kao najsofisticiraniji higijenski certifikat za proizvodnju hrane bez ikakvog rizika.

Softrinks – gazirano, ledeno i uvijek svježe!

Iskoristite prednosti Grapos postmix bezalkoholnih pića bilo da se radi o baru, kafiću, restoranu, kantini za osoblje ili diskoteci.

BIO limo – jednostavno organski

Savršeno osvježenje ponude organske kvalitete

GrapiSun – jutro u dobrom raspoloženju!

Koncept prilagođen za hotele kao pametno rješenje za doručak-švedski stol.

GrapiVit – wellness linija

Linija napitaka GrapiVit posebno je razvijena za fitness i wellness objekte. Bez dodanog šećera i posebno prilagođen potrebama vaših klijenata.

Sweet & Shaky – bar kokteli

Bezalkoholni sirupi za bar, posebno razvijeni za Schankomat – Cocktailer ali i druge sustave automatiziranog toćenja koktela.

Brooklyn “Homemade Style”

Linija proizvoda koji daje osjećaj potpuno domaće limunade. Klasična, organska pića i jedinstvena vitaminska voda!

Brooklyn “100% BIO”

Potpuno ekskluzivni koncept ponude organskih napitaka. Idealno za one koji svojim gostima žele ponuditi nešto “posebno”.