Marco Beverage Systems

Marco Beverage Systems dizajnira i proizvodi inovativna i energetski učinkovita rješenja za istakanje napitaka. Kao vodeći u industriji s više od 40 godina iskustva klijenti su im neka od najvećih imena u industriji kave, usluživanja hrane i cateringa, a mogu se pronaći i u raznim kafićima, uredima, hotelima, trgovinama i restoranima diljem svijeta.

Hladna, topla i gazirana voda na minimalistički način

FRIIA je najmanje 23% energetski učinkovitija od vodećih konkurenata zahvaljujući vakuumski izoliranom grijanju i pouzdanim tehnologijama hlađenja s aluminijskim blokom. Jednostavna instalacija, servisiranje i rukovanje. Elegantna radna ploča zauzima minimalan prostor i ima vrhunsku završnu obradu od brušenog metala.

FRIIA je idealno rješenje za urede, sobe za odmor, škole, ustanove i male kafiće.

Modeli dostupni i u Hands-Free modu.

Dispenzeri tople vode

Za veće količine istakanja čaja ili kave na šanku.

Dolaze u svim varijantama, na pultu i ispod pulta, na tipke ili polugu Prilagođavaju se svim potrebama ugostiteljskih objekata.

Sa preciznom kontrolom temperature, energetski učinkoviti i dizajnirani da zauzimaju minimalan prostor na pultu.

Dispenzeri tople i hladne kave

Ready-to-drink sustavi za istakanje gotove kave ili uz izvor koncentrata. Savršeno točenje hladne kave za specijalizirane kafiće ili restorane.

Sami izradite i koncentrat kave za manje od 3 sata uz ColdBRU bez prethodnog vlaženja i miješanjem. Time dobijate znatno veće količine kave za prodaju!

Marco Beverage Systems