Santos

Više od 68 godina povijesti inovacija i pouzdanosti

Santos, francuski proizvođač vrhunske opreme za kuhinje, barove i buffe osnovan je 1954. godine.

Od samih početaka Santos se fokusirao na profesionalne mlince za kavu i ribeži za sireve namijenjene manjim objektima. Danas, nakon 69 godina poslovanja uz kontinuirano ulaganje u vlastito istraživanje i razvoj rezultiralo je inovativnim proizvodima zasnovanim na iskustvu i potrebama klijenata a posebno se istiće njihova vlastita proizvodnja motora na osnovu kojeg grade robusnost i dugotrajnost svih proizvoda.

Predanost inovacijama i održivosti:

  • Ekologija: Fokus im je velik na razvoj ekološki prihvatljivih proizvoda uz korištenje zelenih tehnologija i recikliranih materijala.
  • Nagrađivani dizajn: Brojne nagrade poput Host Smart Label, Grand Prix Sirha Innovation i Trophée Valo Resto Pro® potvrđuju inovativnost u dizajnu Santos proizvoda.
  • Trajnost: Korištenje visokokvalitetnih materijala orijentiranih na dugotrajnost osiguravaju dug vijek trajanja uz njihovu garanciju na dostupnost rezervnih dijelova i više od 10 godina od zadnje isporuke proizvoda.

Globalna prisutnost u više od 130 zemalja:

Santosova mreža distributera je velika a samim time i aktivna prisutnost na sajmovima diljem svijeta a otkdua vuku bitne informacije i prate trendove u ugostiteljskoj opremi.

Santos je danas iznimno poznat i renomiran proizvođač koji i dalje drži do svojih početnih vrijednosti: inovacije, pouzdanost i održivost. Njihova oprema se koristi u profesionalnim kuhinjama i barovima širom svijeta te ako želite najbolje bez premca Santos je za vas.

1224.00 
826.00 
998.00 
2525.00 

Centrifugalni

Santos sokovnik N50C

1392.00 
1430.00 

KATALOG

Santos katalog

CJENIK

preuzmi