Sistema Project

Sistema Project Italia osnovana je u 1991. u Italjji povodeći se osnovnim načelima pouzdanosti i jednostavnosti. I nakon preko 30 godina razvoja i iskustva i dalje vjerno se naslanjaju na te koncepte i pritom su zadržali kompletnu kvalitetnu izradu jer su svi proizvodi 100% talijanskog porijekla i dijelova i rada.

Razvili su kompletnu ponudu perilica posuđa za sve profesionalne potrebe – od najmanjih ispod pulta pa sve i do složivih perilica u nizu.

U proizvodnji zapošljavaju 20-ak visokokvalificiranih djelatnika, a zahvaljujući relativnoj maloj veličini mogu se brzo prilagođavati zahtjevima tržišta te čak i posvetiti pažnju raznim projektima sa velikom fleksibilnošću i brzinom proizvodnje bez premca u području komercijalnog pranja posuđa.

Fleksibilan proizvodni sustav

Proizvodni model automatiziran sa montažnom trakom omogućuje potencijalnu produktivnost od čak 50 uređaja za ispod pulta ili 25 strojeva s napom dnevno. Za standardne modele (obično uvijek dostupne zalihe) vrijeme dostave je izuzetno brzo, oko 2-3 radna dana od potvrde narudžbe.

Prilagodba proizvoda

Svaka perilica se može dodatno prilagoditi traženim specifikacijama. Otprilike 800 različitih verzija osnovnog asortimana dostupno je u njihovoj bazi podataka. Čak se i estetski izgled stroja može prilagoditi slikama kako bi se povećala snaga vašeg brenda ili prilagodila izgledu bara/kuhinje.

Modularnost i zamjena komponenti

Zahvaljujući konceptu modularnosti specifičan za tvrtku moguće je s jednim osnovnim kompletom rezervnih dijelova intervenirati na cijelom asortimanu proizvoda. Ova važna značajka omogućuje nam da brže i pravovremeno izvršimo servis.

Duboko izvučena ručka

Jedinstven dizajn i ujedno industrijski patent tvrtke. Jednostavan za čišćenje. Ne dopušta da se prljavština taloži u kutovima, osigurava veću higijenu uz manje prostora za manje kuhinje.

Kada u obliku slova L u seriji Unica

Još jedan industrijski patent. Kada serije Unica sastoji se od jednog komada nehrđajućeg čelika utisnutog u L bez izloženih dijelova. To znatno olakšava održavanje jer se izbjegava taloženje zaostale prljavštine u kutovima.

Pumpe za pranje prilagođene niskoj potrošnji

Posebno dizajnirano za nisku potrošnju E performanse prve razine, razmišljajući o vrijednosti hidrauličke visine u rasponu od najmanje 8 metara u perilicama za čaše do maksimalno 14 metara u perilicama posuđa ispod pulta.

Pranje sa čistom vodom

Sistema Project Italia izumila je sustav čiste vode (konstantnog volumena) prije svih ostalih na tržištu. Voda se, zahvaljujući posebnom bojleru, automatski mijenja pri svakom ciklusu pranja uz dodatak točne doze sredstva za ispiranje i deterdženta.

  1. Ciklus pranja: s vodom iz prethodnog ciklusa, filtriranom, koja je već na temperaturi i bez ostataka iz prethodnih ciklusa pranja.
  2. Ciklus pražnjenja: voda se ispušta nakon ciklusa pranja tako da je spremnik čist i spreman za ciklus ispiranja.
  3. Ciklus ispiranja: čistom vodom od 90 °C koja dolazi izravno iz bojlera, s odgovarajućom količinom sredstva za ispiranje. Voda se skuplja u spremniku i spremna je za sljedeći ciklus pranja. Ovo je najbolji način za uštedu energije i izbjegavanje nepotrebnih troškova, kao i postizanje najboljih rezultata u pogledu higijene od tradicionalnih perilica posuđa. Voda za pranje nikada ne dolazi u dodir s vodom za ispiranje, što omogućuje pranje vrlo različito zaprljanog posuđa tijekom iste radne smjene bez ostataka.

Vremenski peristaltičke dozirne pumpe

Najprecizniji i najpouzdaniji na tržištu: izmjenjiva i modularna komponenta, svi tehnički zahvati tijekom vremena izvode se samo na jednom od pojedinačnih dijelova od kojih se dozator sastoji i ne treba mijenjati cijeli komad.

Patentirane ruke za pranje s mlaznicama za učvršćivanje

Mlaznice za pranje i ispiranje koje se mogu ručno ukloniti brzo i jednostavno radi održavanja i čišćenja stroja. U usporedbi s tradicionalnim mlaznicama i lopaticama za pranje, higijena i učinak značajno se povećavaju. Lopatice mogu biti od nehrđajućeg čelika ili kompozitnog materijala (30% staklenih vlakana, 30% mikročestica talka, 40% organske smole).

Korisna visina vrata među najvišima na tržištu

U svakom modelu prostori su iskorišteni na najbolji način s komorama za pranje koje uz istu veličinu košare imaju veliki razmak za umetanje i najvećeg komada posuđa.

3 tipa naredbenog sučelja

  • Upravljačkom pločom s tipkama za osnovne modele uvijek upravlja elektromehanički programator.
  • Digitalna upravljačka ploča koja jamči više funkcija na intuitivan i jednostavan način.
  • LCD upravljačka ploča s posebnim ciklusima za naprednije modele, prikazuje različite faze rada promjenom boje.

Spremnik za prekid zraka s pumpom za povećanje tlaka

Sustav s atmosferskim bojlerom, pumpom za povećanje tlaka i spremnikom za prekid zraka omogućuje zajamčeno ispiranje s konstantnom temperaturom od 85 °C čak i uz vrlo niske tlakove u vodovodnoj mreži (manje od 2 bara). Nadalje, s ovim sustavom voda za posuđe onečišćena (deterdžentima ili ostacima hrane i prljavštinom) nikada ne može ući u dovod svježe vode. Ovaj sustav se preporučuje u visokorizičnim područjima kao što su škole, starački domovi, vrtići ili bolnice gdje bi kontaminacija opskrbe vodom bila štetna za higijenu i zdravlje. Primjenjiv je u UNICA, Capot liniji složivim u nizu kao i u svim modelima s integriranim omekšivačem vode.

Patentirane košare

Dizajniran s rupama na bočnoj strani i dnu kako bi omogućio veći protok vode i manje stagnacije prljavštine.

Termostop

Standardno u svim elektroničkim modelima, osigurava nastavak ispiranja stroja dok se ne zajamči temperatura od 85 °C.

Neovisni grijaći elementi

Sustav koji omogućuje konstantno zagrijavanje spremnika neovisno o bojleru čak i u slučaju brojnih i bliskih ciklusa čime se postiže puno veća efikasnost potrošnje energije.

Ušteda energije

Standardno u elektroničkim modelima za smanjenu potrošnju energije kada se stroj ne koristi.

Omekšivač vode ugrađen u spremnik

Dostupan u Axe liniji i svim modelima sa napom – omogućuje integriranu omekšanu vodu bez dodatnog prostora u kuhinji i bez regeneracija koje mogu trajati i nekoliko desetaka minuta: sustav se regenerira tijekom svakog pojedinog ciklusa pranja, na potpuno automatski i nevidljiv način; kvaliteta vode je uvijek konstantna, dok se kod tradicionalnih omekšivača pogoršava jer su smole zasićene vapnencem. Uređaj je elektronički kontroliran i poruka vas obavještava kada je vrijeme za nadopunjavanje soli.

 

 

Oporavak od vrućine

Dostupan u modelima s napom S200 / S350 – pretinac za rukavice i toplinska usisna košara koja usisava paru nastalu nakon ispiranja i kondenzira je. Kuhinjsko okruženje time je zdravije a vanjska napa nije potrebna. Velika ušteda energije i novca: obnovljena toplina povećava temperaturu ulazne vode, održavajući stroj na konstantno na pravoj temperaturi.

Dvostruka pregrada

Dostupno u asortimanu Unica i Capot kao opcija. Standardno u svim perilicama posuđa. Smanjuje gubitak topline, pomaže u održavanju konstantne temperature i stišava glasnoću rada perilice posuđa.

Sustav osmoze

Posebno dizajniran za asortiman UNICA i Capot.

  • Svjetlije čaše s osmotskom vodom bez minerala.
  • Manji operativni troškovi smanjenje potrošnje deterdženta do 50%
  • Smanjenje ručnog sušenja: mehanički proces sušenja je olakšan uz značajno skraćeno vrijeme.

Perilice posuđa na traci i modularnom konstrukcijom

Na temelju potreba kupca i traženih karakteristika, počevši od osnovnih modula, projektira se kompletna praonica po mjeri.

 

 
 
Perilice suđa Sistema Project