Spark Promotions

Spark Promotions je međunarodna grupacija koja se bavi promocijskim materijalima, poslovnim poklonima, radnom i promotivnom odjećom i custom made proizvodima za promociju brendova.

Grupacija uspješno djeluje od 1989 i bilježi preko 30 godina poslovanja. Nabava  promo materijala, razvoj novih ideja, kreativna rješenja i dizajn, usluge tiskanja i razne ostale dorade, logistike i skladištenja. Bogato iskustvo u raznim industrijama (FMCG, Financijski sektor, Pharma, IT sektor i naravno Horeca).

U Hrvatskoj su prisutni od 2014. godine a svim našim klijentima nude bogat izbor proizvoda iz kataloga sa zalihama diljem Europe. Također po potrebi rade se i proizvodi po mjeri u EU, Turskoj i dalekom istoku (Indija, Kina, Bangladeš …). Regijska centrala im se nalazi u Budimpešti, gdje im je ujedno i kompletna backoffice potpora, nabava, skladište i tiskara. Djeluju u 30 država a vlastite urede imaju u 10 država. Adria regija se pokrivama iz ureda u Zagrebu i Ljubljani sa 12 ljudi te su sposobni odraditi sve veličine projekata sa direktnom podrškom upravo klinentima u Adria regiji. Uz dodatnu suradnju sa mnogo lokalnih I međunarodnih tvrtki mogu odraditi rješenja za unapređenje prodaje, programe lojalnosti, opremu zaposlenih, poslovne poklone kraj godine ili ideje za sajmove, evente…

HoReCa

  • pokloni za doček
  • incentive programi za goste
    primjer poklon kišobran za gosta koji ga nema a iznenadno pada kiša
  • incentive programi za zaposlenike
  • zaštitna i radna odjeća zaštićena knjigom standarda i uz sukladne certifikate
    kuhari, konobari, sobarice