Renata Hajdarović

Odrasla na obroncima okolice Varaždina uz bajku o Zlatokosoj Renata od malena sanja o životu u šumi, okružena samo i isključivo prirodom sa svim njenim mijenama. Zato je već odavno znamo i zovemo Šumska Vila.

Završila je srednju školu Arboretum Opeka o krajobrazu s puno praktičnog rada zbog čega nakon nje i odmah započinje osmišljavati i uređivati razne poslovne i privatne prostore zelenilom u raznim oblicima.

Cijeli život na ovaj ili onaj način dizajnira i umjetnički uređuje prostore i vjenčanja biljem i cvijećem. Dugo godina već vodi svoju online cvjećarnicu, a profesionalno se upotpunila u najpoznatijoj cvjećarnici u Stockholmu te nakon svih tih godina posjeduje ogromno poznavanje dostupnog cvijeća i popratnog materijala te nudi jedinstvena idejna rješenja za svaki prostor i zahtjev.

Trenutno se fokusira na eksluzivne bukete i dekoracije, žive zelene i raskošne zidne vrtove te ideje sa zelenom mahovinom na zidovima i raznim elementima u uređenju interijera. U našem timu je prava umjetnica na koju oslanjamo većinu naših projekata kao na prošlogodišnjem Dani komunikacije u Rovinju.