Procesor za smrznutu hranu

Chef professional

HotmixPRO Giaz / Easy Giaz

5648.00 7504.00 

Jedinstven uređaj za obradu i procesuiranje unaprijed pripremljene smrznute hrane.

Model EASY GIAZ može proizvesti 10 porcija sladoleda od 80 grama svaku za oko 60 sekundi.

Brzina izrade omogućuje da se sladoled koji je na početku smrznut na temperatui između -18° i -20°C, na kraju pripreme posluži s prosječnom temperaturom od čak -9°C te ne morate brinuti o brzini posluživanja i neugodnosti zbog topljenja i gubitka konzistencije prilikom serviranja.

Opremljen je sa dva motora s kojim neovisno regulira brzinu spuštanja i uspona osovine rezača te istovremeno brzinu okretanja samih noževa. Ova kombinacija omogućuje znatno kraće vrijeme pripreme (primjerice sladoleda), te bolju kontrolu krajnje konzistencije proizvoda, stoga imate STABILNIJI I HLADNIJI SLADOLED nego s konkurencijom.

Brzinu spuštanja osovine rezača mijenjate prema potrebi – ako vam je potrebna veća snaga jer je sladoled jako tvrd – na primjer, što više masti proizvod sadrži, to vam treba brže, jer se mast zagrijava pri vrhu ranije. Ako, s druge strane, proizvod sadrži više vode, potrebna je manja brzina. Moguće je podesiti način rada zraka unutar čaše: protok zraka (za sladolede), zrak pod pritiskom (sorbet) i odsutnost zraka (granite).

Također je moguće izvesti brzo čišćenje posude i oštrica, a temeljitije čišćenje, možda na kraju radnog dana, uklanjanjem oštrica.

EASY GIAZ i GIAZ modeli se prilagođavaju proizvodu koji se obrađuje, a ne obrnuto.