Marko Matijević

Rođen sada već davne 1986. Godine u obitelji trgovaca i mesara, Marko svoj prvi ugostiteljski obrt otvara već po završetku civilne vojske 2007. godine.

Nakon 8 godina najma preuređuje kompletno prizemlje obiteljske kuće u Karlovcu te otvara veliki restoran u koji je ulažio do tada skupljeno znanje i iskustvo.

Ponukan odličnim početkom i mladenačkim entuzijazmom proširuje poslovanje na organiziranje vanjskih evenata i preuzimanjem hostela.

Sa preko 50 događaja po sezoni, od festivala elektronske glazbe, dana Grada i Dana piva, moto susreta, lovačkih zabava pa do apsolutno svega što se događa u gradu Karlovcu a i šire.

Kako je restoran sve bolje radio, a organizatori festivala i evenata se sve češće javljali, organizacija je trebala sve veću pomoć digitalnih i ostalih pametnih rješenja.

2018. godine dolazi do ideje za aplikaciju za vođenje HACCP evidencija, te nakon dugog i pedantnog razvoja i mnogo mnogo uloženih sati i novaca, početkom 2023. Napokon stavlja na tržište DHM, aplikaciju za digitalno vođenje HACCP evidencije, te vrlo brzo sa ponosom postaje SmoothieBarmen član, a kasnije i voditelj razvoja digitalnih rješenja za ugostitelje i poduzetnike u vrijeme pomanjkanja kvalitetne radne snage za podizanje efikasnosti raznih objekata.

Mako Matijević
voditelj razvoja digitalnih rješenja

Digitalizirajte svoj sustav već danas!